Feed on
Posts
Comments

Vem är jag?

Tillhör de lyckligt lottade som fortfarande inte riktigt vet svaret på ovanstående fråga. Gud vad trist om man mot förmodan skulle sluta fundera över det! Kortfattat kan man dock beskriva mig som ett något envist, mat & vingalet, restokigt, humoristiskt, båtintresserat energiknippe. Sitter sällan still frivilligt längre stunder och har alltid olika projekt igång! Jag är gift sen snart 13 år och har två underbara ungar: en hulligan & en trollunge. Till vardags har jag världens bästa jobb som lärare. Just nu undervisar jag i en åk 4 på en otroligt kreativ och  utvecklande skola i Stenungsund. När det gäller humor har jag en stark dragning åt det ironiska hållet. Jag älskar Hipp Hipp, Comedy Inc & Little Britain. Mina musikaliska idoler är Ozzy (the one and only, han har återuppstått fler gånger än Jesus!), Cornelius Vresjvik (vars namn jag aldrig lär mig att stava till….) & Kizz. Jag lyssnar en hel del på opera också. Är helt ny i bloggbranchen och hoppas att snart fått koll på hur man fixar lite snyggare layout på sin blogg. Kanske någon kan hjälpa mig?

One Response to “Vem är jag?”

 1. Ofta says:

  Hejsan Frugourme!

  Kul med sådana kreativa personer som du verkar vara. Jag har precis landat i denna värld också och kallar mig Ofta. Min blogg Livetärhärligt! är en nyfödd sak som fattas allt, speciellt det där med bilder..
  Jag har en underbar arbetsplats som specialpedagog i Hultsfred och hört att de som jag arbetar med använder ordet ofta, ofta.
  Kan det vara en ny rätt?
  Vad tror du, frugourme?

  Ofta

Leave a Reply

Skip to toolbar