Feed on
Posts
Comments

Min bön här på bloggen har hörsammat. I mitt nya klassrum finns spår av både mediasal med projektor, fasta datorer & bärbara. Det finns dessutom ett grupprum som eleverna genast döpte till tysta rummet så att de kan använda det som inspelningsstudio. Jag har stora förhoppningar om att vårt nya klassrum kommer att växa till en vacker sällsynt IKT-blomstrande orkide´.Det ska bli skönt att lämna den digitala öken man befunnit sig i!

 

För övrigt har varit supertuff med mycket långa flyttdagar, inventarielistskrivningar, förvaringsmöblerbeställningar m.m. Efter att skolan brann ner på nyårsafton har vi som bekant hållit till i lånelokaler. Denna veckan var det äntligen dags att få flytta in i ljusa, stora & fräscha paviljonger. Vårt nya klassrum kommer att bli kanonfint, men mycket jobb återstår. I måndags packade & bar jag massor långt in på kvällen. I tisdags kunde jag & mina underbara, otroligt härliga och duktiga elever flytta resten. Vilka ungar! Som lärare känner man sig lätt stressad när man själv ska flytta ett helt klassrum till andra sidan av skolgården, genom en nerbränd skola & ett nybygge (ca 500 icke elevvänliga meter)samtidigt som man organiserar, utvecklar & har ansvar för 18 elever´som också flyttar. Det är nog bara vi lärare som vågar anta sådana utmaningar & självmordsuppdrag…Allt funkade jättebra! Jisses vilken arbetsinsats eleverna gjorde! De kämpade, slet och bar. Givetvis belönades de dagen efter med ett rejält flyttgrötskalas med massor av kakor & saft (i sann GI-anda..)

VI FLYTTADE FRÅN

s rivs

 

TILL:

nya paviljongerna

2 Responses to “DEN ALLSMÄKTIGE FINNS!”

  1. Richard says:

    Ur något ont föds alltid något gott. Låter som att ni har fått det jättefint i paviljonen.

    Keep up the good work!

  2. amelnestor says:

    Jag är så impad över hur snabbt ni har kommit i ordning. Vilket jobb!

Leave a Reply

Skip to toolbar