Feed on
Posts
Comments

Äntligen har min klass fått napp till sin engelskablogg. Nej det är inte fisk jag talar om , utan mottagare till klassbloggen. Genom en kollega (Varför har bara poliser och lärare kollegor, alla andra har jobbarkompisar?) har jag fått kontakt med en supertrevlig lärare i Australien, vars klass gärna bloggar med oss. Superkul! Jag hade nästan gett upp hoppet. E-twinning-kontakterna som jag har hört av mig till (och som hört av sig till mig) lider fortfarande av modem, denna hemska sjukdom! Så nu sätter klassen och jag mig snart på ett virtuellt flygplan som kallas för Internet och reser ner. Vi har “bara” lite rörig inflyttning till fina pavlijonger, upppackning & flyttgröt i nya klasrummet, en snilleblixtmässa & ett bad att fixa först. Dessutom är vi än så länge helt datalösa…. Men jag tror att Den allsmäktige läser detta (i vår kommun har vi fyra, de kallas för itpedagoger här. Vad heter de hos er?), så snart finns det nog hopp.

“Itpedagoger som haver eleverna kär

Se till oss som datorlösa är.

Vart vi oss i världen vänder

störs vår lycka utan Internets händer”

Enter

 

australia

3 Responses to “Australien is calling!”

 1. Richard says:

  Underbart! Jag älskar när världen plötsligt blir så här liten.

  Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera på hur jag hade sett på världen, Internet osv. om jag var i samma ålder som dina elever? Förmodligen hade jag varit fullständigt uppslukad…

 2. ITmira says:

  Din bön är hörsammad, De allsmäktiga kommer imorgon och installerar datorer, så ni hamnar i Internets händer igen 🙂
  Enter

 3. Johi says:

  Va kul med en klass på andra sidan jorden att blogga med!

Leave a Reply

Skip to toolbar